Személyes vélemény, tapasztalat.

A külső megjelenése nagyon impresszív, főleg a prémium kiviteleknek. Belülről kicsit fapados, de az első ülésekben kényelmes. Zavaró a nem állítható fejtámla. Hátul ülni viszont egyáltalán nem komfortos, nagyon kicsik a hátsó ablakok. A csomagtere tágas. Vezetés közben nem tudtuk kipróbálni, de az alap motor talán gyengécske, ha sokat jársz autópályán, vagy hegyekben.

Mit ír a gyártó az új modellről

A 2018-as New York-i Nemzetközi Autószalonon a Hyundai az új Hyundai Tucson újragondolt változatának világpremierjét ünnepli. Az új Hyundai Tucson a Hyundai legjobb eladásokkal büszkélkedő gépjárműve Európában, 2015-ös piaci bevezetése óta. Európai tervezésével a Hyundai új kompakt SUV-ja megújult, szembetűnő formatervvel, átalakított hajtáslánc kínálattal és fejlettebb technológiai és kényelmi funkciókkal lép a piacra, a modern fogyasztói igények kielégítése érdekében.

“Az új Tucson friss, a legújabb Hyundai modelljeinkkel harmonizáló külső megjelenést kapott, valamint a vezetési és tulajdonosi élményt számos fejlesztéssel gazdagítja” mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékfejlesztésért felelős alelnöke. „Ezzel a jelentős frissítéssel várakozásaink szerint az új Tucson továbbra is rendkívül vonzó marad vásárlóink számára, akik révén ez rendszeresen a legkeresettebb modellünk.”

 

Forrás: https://www.hyundai.hu/index.php/a-hyundairol/hirek/156-uj-tucson-2018